Benefiet Concert 2020: African Angels!

Op 20 januari 2020 is het weer zover. De beste Zuid-Afrikaanse zangers van African Angels brengen een geweldige ode aan muziek wereldwijd. Daar moet je bij zijn!

 

 

02/09/2019 - Door Michiel de Nijs

Deel dit artikel
African Angels Concert.jpg

Stel je voor: ’s werelds meest kleurrijke operakoor van Cape Town Opera uit Zuid-Afrika combineert tijdens een onvergetelijke avond bekende operastukken, popmuziek en Afrikaanse stukken op onnavolgbare wijze. Dat is Good News Centre Kenya op 20 januari in Theater aan de Parade.

 

Van ‘Happy days’ naar ‘Wagner’ en dat doorspekt met klassiekers uit de Afrikaanse muziek. In 2014 was African Angels voor het laatst in Nederland op uitnodiging van Good News Centre Kenya. Dit seizoen sluiten ze hun tour in Europa af met een speciaal concert in ons theater. De passie en het enthousiasme spat van deze zangers af. De voorstelling wordt georganiseerd in samenwerking met de Bossche stichting Good News Centre Kenya. De opbrengst gaat daarom volledig naar onze projecten waarmee we beter onderwijs voor kinderen in de sloppenwijk Kibagare, bij Nairobi in Kenya, mogelijk maken. 

 

Hier kun je rechtstreeks kaarten kopen: 
https://www.theateraandeparade.nl/programma/good-news-centre-kenya/3073